camion

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 190 de lei - pe teritoriul Romaniei

Cumpărăturile mele

Atelierul Cosânzeana este un atelier social din Aninoasa, Dâmbovița. Poți afla mai multe despre povestea noastră aici. Prin tot ceea ce facem, dar mai ales prin campaniile noastre DAR DIN DAR ne-am propus să creăm produse încărcate cu emoție și folos. Fiecare leu cheltuit pe www.cosanzeana.ro e multiplicat și ajută pe cineva. În iunie 2020 ne-am gândit cum ne putem manifesta recunoștința față de profesori și educatori de la distanță - cu un buchet de flori nemuritoare însoțite de un mesaj personalizat din partea clasei sau elevului.

*Pentru fiecare floare cumpărată ne angajăm să donăm rechizite în valoare de 5 lei unor elevi din comunitate (Aninoasa și împrejurimi) ale căror familii au fost afectate major de pandemie – și-au pierdut jobul sau o parte din salariu. Pe câțiva dintre ei îi cunoaștem deja.

Dacă, de exemplu, fiecare copil dintr-o clasă cumpără o floare, un buchet de 25 de flori înseamnă o donație de rechizite de 125 de lei.

Noi vom livra prin curier buchetul și felicitarea cu mesajul personalizat, în condiții de maximă igienă, către doamna învățătoare. Pentru mesaj folosiți secțiunea observații de la check-out.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 190 de lei.

Nu numai pe acești elevi îi veți ajuta, ci și pe noi. Ca producători de produse neesențiale, suntem profund afectați economic de perioada prin care trecem cu toții.

Vom documenta momentul donațiilor și îți vom trimite rezultatele campaniei în luna iulie a acestui an.

Margareta

Margareta

25,00 Lei

-
+
Gerbera

Gerbera

25,00 Lei

-
+
Calendula

Calendula

25,00 Lei

-
+
Clopoțel

Clopoțel

25,00 Lei

-
+
Lilium

Lilium

25,00 Lei

-
+

Poți ajuta și mai mult cu un share al campaniei noastre către persoanele care crezi că îți seamănă