Timisoara la Cutie - Cartierul Cetate
camion

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 190 de lei - pe teritoriul Romaniei

0

Cumpărăturile mele

Timișoara la Cutie - Cartierul Cetate

  • Cod produs: TLC-5
  • Disponibilitate: 2
  • 148,00 Lei
Joc produs de Ludoteca Habarnam din Timișoara

Jocul conține:

  • Harta puzzle
  • 5 planșe ale unor clădiri istorice
  • 6 cartoline care reprezintă zona centrală a cartierului și cele cinci clădiri.

Toate aceste materiale sunt ambalate într-o cutie special creată și personalizată manual, prin linogravură, cu simbolul cetății.

Timișoara la cutie oferă copiilor șansa de a cunoaște mai bine orașul Timișoara prin joacă, învățând despre arhitectura și istoria acestuia. Prima cutie este despre cartierul Cetate, centru istoric și principal pol de atracție turistică al orașului, urmând ca pe viitor să dezvoltăm câte o cutie pentru fiecare cartier al orașului.

Creat împreună cu Dan Ungureanu, unul din cei mai îndrăgiți ilustratori de cărți de copii din România, proiectul a fost gândit până la cele mai mici detalii, cu implicarea partenerilor de la Heritage of Timișoara, precum și a unor arhitecți, ghizi turistici și istorici.

Dan Ungureanu a redesenat o parte din harta centrului istoric al orașului, din care s-a creat un puzzle. Apoi am ales 5 clădiri provenind din diferite perioade istorice, genuri arhitecturale și poziții geografice, astfel încât să ne poarte într-o călătorie spațio-temporală diversă. Aceste clădiri au fost redesenate sub forma unor cărți poștale cu dimensiunea A5, care pot fi și înrămate pe post de tablou, fiind niște bijuterii de artă ce cuprind detalii arhitecturale și emoționale cum doar Dan Ungureanu știe să o facă. Iar munca cea mai grea a fost aceea de a desena cele cinci clădiri în format planșă, care, prin decupare, îndoire și lipire să redea în miniatură clădiri emblematice ale Timișoarei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Produse asemănătoare

Sibiu la Cutie

Sibiu la Cutie

98,00 Lei